Industria petrolieră

Procesul de rafinare a petrolului implica utilizarea de instalatii tehnologice complexe. Incalzirea si racirea materiei de lucru se face prin intermediul schimbatoarelor de caldura tubulare special concepute pentru a lucra la presiuni si temperaturi inalte. Pompele in functie de zona de risc pot necesita dupa caz certificare ATEX sau API. Pentru pomparea CTL, CLU, kerosenului sau a benzinei se folosesc pompe centrifuge. In cazul bitumului si al altor substante vascoase se folosesc pompe cu roti dintate, pompe cu surub sau cele cu piston.

Tipuri constructive

  • SERVICII

  • PROIECTARE

    Proiectarea sta la baza oricarei lucrari. Pe baza proiectului se aleg echipamentele corecte si se desfasoara intreaga operatiune. De aceea va punem la dispozitie experienta vasta a colaboratorilor nostri, fie ca vorbim de industria alimentara sau cea petroliera. In functie de cerintele clientului putem oferi servicii de proiectare sau proiect „la cheie”.

  • EXECUTIE

    Pentru extindere si modernizari instalatii va punem la dispozitie o echipa cu vasta experienta in acest domeniu. De la confectii mobilier inox pentru industria alimentara pana la executia de terminale de bitum, Cosimo Technology va ofera solutia optima. Lucrarile sunt realizate de profesionisti, la cele mai inalte standarde in domeniu.

  • SERVICE

    Cosimo Technology ofera tuturor clientilor sai (si nu numai) service pentru intreaga gama de echipamente comercializate. Asiguram in functie de situatie servicii de mentenanta sau reparatii pentru echipamentele care fac parte din portofoliul nostru de produse. Interventiile se fac dupa caz la sediul nostru sau la locul instalarii.


Te-ar putea interesa și alte aplicații