Industria chimică

Industria chimica implica dupa caz utilizarea in procesul tehnologic a unor substante periculoase pentru om. In acest caz siguranta in exploatare este foarte importanta. Anumite aplicatii cer pompe cu cuplaj magnetic pentru a evita posibilele scurgeri si accidente in exploatare. Schimbatoarele de caldura dupa caz necesita materiale speciale pentru placi (titan, hastelloy etc), iar in functie de presiunile si temperaturile de lucru se poate opta pentru diferite configuratii (cu placi, tubular, hibrid).

Tipuri constructive

  • SERVICII

  • PROIECTARE

    Proiectarea sta la baza oricarei lucrari. Pe baza proiectului se aleg echipamentele corecte si se desfasoara intreaga operatiune. De aceea va punem la dispozitie experienta vasta a colaboratorilor nostri, fie ca vorbim de industria alimentara sau cea petroliera. In functie de cerintele clientului putem oferi servicii de proiectare sau proiect „la cheie”.

  • EXECUTIE

    Pentru extindere si modernizari instalatii va punem la dispozitie o echipa cu vasta experienta in acest domeniu. De la confectii mobilier inox pentru industria alimentara pana la executia de terminale de bitum, Cosimo Technology va ofera solutia optima. Lucrarile sunt realizate de profesionisti, la cele mai inalte standarde in domeniu.

  • SERVICE

    Cosimo Technology ofera tuturor clientilor sai (si nu numai) service pentru intreaga gama de echipamente comercializate. Asiguram in functie de situatie servicii de mentenanta sau reparatii pentru echipamentele care fac parte din portofoliul nostru de produse. Interventiile se fac dupa caz la sediul nostru sau la locul instalarii.


Te-ar putea interesa și alte aplicații