Industria alimentară

In industria alimentara cel mai mare accent se pune pe igiena echipamentelor. Prin urmare materialele folosite sunt otelul inoxidabil slefuit la diferite grade de rugozitate, conectori igienici si posibilitatea de a curata instalatia fara a demonta componentele (CIP). Producatorii folosesc de la pompe centrifuge pentru cele mai simpl aplicatii pana la pompe volumetrice cum ar fi cele cu roti dintate, pneumatice cu membrana sau cu lobi (pentru fluide sensibile la forfecare). Schimbatoarele de caldura au un rol important in procesul de pasteurizare.

Tipuri constructive

  • SERVICII

  • PROIECTARE

    Proiectarea sta la baza oricarei lucrari. Pe baza proiectului se aleg echipamentele corecte si se desfasoara intreaga operatiune. De aceea va punem la dispozitie experienta vasta a colaboratorilor nostri, fie ca vorbim de industria alimentara sau cea petroliera. In functie de cerintele clientului putem oferi servicii de proiectare sau proiect „la cheie”.

  • EXECUTIE

    Pentru extindere si modernizari instalatii va punem la dispozitie o echipa cu vasta experienta in acest domeniu. De la confectii mobilier inox pentru industria alimentara pana la executia de terminale de bitum, Cosimo Technology va ofera solutia optima. Lucrarile sunt realizate de profesionisti, la cele mai inalte standarde in domeniu.

  • SERVICE

    Cosimo Technology ofera tuturor clientilor sai (si nu numai) service pentru intreaga gama de echipamente comercializate. Asiguram in functie de situatie servicii de mentenanta sau reparatii pentru echipamentele care fac parte din portofoliul nostru de produse. Interventiile se fac dupa caz la sediul nostru sau la locul instalarii.


Te-ar putea interesa și alte aplicații