Aplicatii municipale

Gorman-Rupp a stabilit standardele in industrie privind sistemele de pompare fluide cu continut de particule solide cu pompe autoamorsante. Pumpele noastre autoamorsante care pot vehicula fluide cu continut de solide ofera o fiabilitate si usurinta in exploatare maxime. Pur si simplu oferim cele mai bune solutii pentru aplicatiile de vehiculare a apelor uzate. Pompele centrifugale autoamorsante Gorman-Rupp se remarca printr-o instalare, utilizare, mentenanta si reparatie extrem de usoare. Pentru ca sunt autoamorsante, acestea se pot monta "pe uscat" la nivelul solului, avand doar conducta de aspiratie imersata in fluid, nemaifiind astfel necesar ca personalul echipei de service sa intre in bazinul colector, evitandu-se astfel accidentele de munca. Reparatiile si interventiile pentru mentenanta se pot efectua folosind scule simple de mana, fara a fi nevoie sa se demonteze pompa din instalatie. Nu exista cuplaje lungi si dificil de aliniat si nici macaralele sau alte sisteme de ridicare nu mai sunt necesare. Pentru managementul particulelor dificile precum fibre, carpe, servetele umede, pungi de plastic, care tind sa blocheze, Gorman-Rupp a dezovoltat un sistem special, Eradicator, care impiedica acumularea acestora in zona rotorului si confera pompelor o functionare fara intreruperi.

Tipuri constructive

  • SERVICII

  • PROIECTARE

    Proiectarea sta la baza oricarei lucrari. Pe baza proiectului se aleg echipamentele corecte si se desfasoara intreaga operatiune. De aceea va punem la dispozitie experienta vasta a colaboratorilor nostri, fie ca vorbim de industria alimentara sau cea petroliera. In functie de cerintele clientului putem oferi servicii de proiectare sau proiect „la cheie”.

  • EXECUTIE

    Pentru extindere si modernizari instalatii va punem la dispozitie o echipa cu vasta experienta in acest domeniu. De la confectii mobilier inox pentru industria alimentara pana la executia de terminale de bitum, Cosimo Technology va ofera solutia optima. Lucrarile sunt realizate de profesionisti, la cele mai inalte standarde in domeniu.

  • SERVICE

    Cosimo Technology ofera tuturor clientilor sai (si nu numai) service pentru intreaga gama de echipamente comercializate. Asiguram in functie de situatie servicii de mentenanta sau reparatii pentru echipamentele care fac parte din portofoliul nostru de produse. Interventiile se fac dupa caz la sediul nostru sau la locul instalarii.


Te-ar putea interesa și alte aplicații